La CUP d’A­renys de Mar pen­ja l’es­te­la­da a l’A­jun­ta­ment durant la fes­ta Major – Lli​ber​tat​.cat

festamajorare

Dins de la cam­pan­ya “Sant Zenon vol per fes­ta major, l’estelada a cada bal­có”, que pro­mou la la CUP d’A­renys de Mar, ha pen­jat l’estelada a l’Ajuntament de la vila. Ara bé, remar­ca que l’estelada no està pen­ja­da al lloc que li per­to­ca: el pal de la faça­na de la plaça. L’ha pen­ja­da al bal­có del des­patx del seu grup municipal.

Tot i això, la CUP d’A­renys pen­sa que per fes­ta major és impor­tant enga­la­nar i enra­mar els nos­tres bal­cons, pla­ces, carrers i com a exem­ple l’Ajuntament al cap­da­vant. «I des­prés de fes­ta major, durant la res­ta de l’any, la sen­ye­ra, l’estelada i la ban­de­ra de la vila han d’onejar dels tres pals de l’Ajuntament». Apro­fi­ta l’avinentesa per desit­jar una molt bona fes­ta major.

Artikulua gustoko al duzu? / ¿Te ha gustado este artículo?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *