La CUP d’A­renys de Mar pen­ja l’es­te­la­da a l’A­jun­ta­ment durant la fes­ta Major – Lli​ber​tat​.cat

festamajorare

Dins de la cam­pan­ya “Sant Zenon vol per fes­ta major, l’estelada a cada bal­có”, que pro­mou la la CUP d’A­renys de Mar, ha pen­jat l’estelada a l’Ajuntament de la vila. Ara bé, remar­ca que l’estelada no està pen­ja­da al lloc que li per­to­ca: el pal de la faça­na de la plaça. L’ha pen­ja­da al bal­có del des­patx del seu grup municipal.

Tot i això, la CUP d’A­renys pen­sa que per fes­ta major és impor­tant enga­la­nar i enra­mar els nos­tres bal­cons, pla­ces, carrers i com a exem­ple l’Ajuntament al cap­da­vant. «I des­prés de fes­ta major, durant la res­ta de l’any, la sen­ye­ra, l’estelada i la ban­de­ra de la vila han d’onejar dels tres pals de l’Ajuntament». Apro­fi­ta l’avinentesa per desit­jar una molt bona fes­ta major.

Artikulua gustoko al duzu? / ¿Te ha gustado este artículo?

Share on Facebook
Share on Twitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.